Lancôme X Jason Wu

Modeontwerper Jason Wu stort zich in de maquillage en ontwikkelt een eigen beautycollectie in samenwerking met beautymerk Lancôme.

Volle wenkbrauwen (à la Cara Delevingne) en felrode, volle lippen (à la Bette Franke). Naast alle fantastische Jason Wu s/s 2013-looks, waren we direct in de ban van de mooie maquillage gebruikt in de show. Het blijkt dat Jason Wu niet alleen kaas heeft gegeten van mode, maar ook het nodige weet van make-up. En dan komt het dus ook niet als verrassing dat de Taiwanees-Canadese modeontwerper samen gaat werken met beautylabel Lancôme voor een eigen limited edition cosmeticacollectie.

Advertisement - Continue Reading Below

          
BEAUTYPRODUCTEN
‘Beauty is altijd heel belangrijk geweest in het Jason Wu-label en ik maak het standaard een onderdeel van mijn modeshows,’ liet Wu weten aan WWD. ‘Wat zo intrigerend is aan deze samenwerking met Lancôme, naast de ongeëvenaarde kwaliteit en luxe van de producten, is dat het merk vrouwen uitnodigt zichzelf te omarmen in plaats van zich vast te klampen aan een bepaald schoonheidsbeeld. En dat is de belichaming van een moderne, sexy en zelfverzekerde vrouw, zoals de vrouwen waar ik voor ontwerp.’

         
Wanneer de samenwerking echt werkelijkheid wordt en we onze toilettafel kunnen vullen met Jason Wu voor Lancôme-producten is nog even afwachten.

      
Goed nieuws! Philosophy breidt haar collectie uit met een nieuwe geur én huidverzorging >