Het geheim achter Blakes haar

Ontrafeld: hét geheim achter die belachelijk mooie lokken van Blake Lively.

De heilige graal op beautygebied is toch wel de coupe van Blake. Die slag. Die kleur. Die glans. Welnu! De actrice vertelt haarfijn (hè, hè, flauw) aan Refinery 29 hoe we haar lokken kunnen kopiëren. Het lijkt wel Sinterklaas.

 

BALLERINA BUN
Key ingrediënt? De ballerina bun. Blake wast heur haar, laat het dan een beetje drogen en draait haar vochtige lokken vervolgens in een strakke knot bovenop haar hoofd. ‘When the hair is released it has nice natural deep wave.’ Aldus Blake Lively aan Refinery 29. En verder… niets. Laat je haar drogen (of zet de föhn er even op), haal daarna het elastiekje eruit en voilà; een haardos à la Blake.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BLAKES KLEUR
Geen halve maatregelen nemen? Rona O’Connor, Blakes haarstilist, deed aan de Amerikaanse Marie Claire uit de doeken hoe je die warme blonde kleur voor elkaar krijgt. ‘Blakes kleur noem ik altijd een ‘blushed blonde’ met touches van ivoor en abrikoos en met een zachte honingbeige ondertoon. Het straalt warmte uit en zorgt voor een gezonde gloed op haar huid.’ Aldus O’Connor.

 

Om haar kleur te behouden reist Blake één keer in de vijf of zes weken naar de salon van O’Connor voor een glansbehandeling. Eens in de drie maanden krijgt Blake highlights en eens in de vier maanden lowlights. Je weet dus wat je kapper te doen staat.  

 

Hoe maak je van een side swept pony een instant rodeloperwaardige coupage? >