Short film: The Origins of Miss Dior

Today’s lesson: de geschiedenis van Miss Dior, mét (scoop!) een sneak peek naar Miss Diors nieuwste commercial met Natalie Portman.

Meest gelezen

Groots nieuws voor Miss Dior-fans. Op 2 april komt er een gloednieuwe editie van Diors iconische Miss Dior-parfum uit, met kersverse ingrediënten. Daarom vond men het bij het Franse mode- en beautyhuis de hoogste tijd voor een geschiedenisles. Hoe is Miss Dior ooit tot stand gekomen? Wie bedacht de naam? En hoe is de rieker, waar anno 2013 Natalie Portman het gezicht van is, zo beroemd geworden en dus zo belangrijk voor Huis Dior?

Advertisement - Continue Reading Below

 

'MAKE ME A FRAGRANCE, THAT SMELLS LIKE LOVE'
Aan de hand van anecdotes en legendarische kiekjes uit de oude doos, van o.a. alle iconische celebrities die bijdroegen aan het succes van het parfum, wordt het in onderstaande korte film allemaal haarfijn voor ons samengevat. Aan het einde van het filmpje is bovendien een teaser te zien van de nieuwste, nog uit te komen, campagnevideo van het parfum, met Natalie Portman in de hoofdrol en achter de camera regisseuse Sofia Coppola. In een stunning Dior-robe (van Raf Simons' hand), een moderne variatie op de originele Miss Dior-jurk uit 1949, quote Natalie Christian Dior: ‘Make me a fragrance, that smells like love’.

Meest gelezen

 
Bekijk hem, als één van de eersten, hieronder:

 

Miu Miu’s vijfde film uit de serie Women’s Tales biedt bijna tien minuten goede muziek, een echt verhaal én allemachtigprachtige items uit de Miu Miu lente/zomer 2013-collectie >

 
THE ORIGINS OF MISS DIOR