Miss Dior La Vie en Rose - the movie

Kijk mee achter de schermen bij de productie van de nieuwste Miss Dior-campagne.

Meest gelezen

We kondigden hem al aan. In het kader van de nieuwe variant op Diors iconische parfum Miss Dior (2 april komt-ie uit!) liet het mode- en beautyhuis regisseuse Sofia Coppola een gloednieuwe campagne maken met boegbeeld Natalie Portman in de hoofdrol. In een video over de historie van de legendarische originele rieker uit 1949, die we je vorige week voorschotelden, waren al twee überkorte (knipper en je mist ze) shots te zien uit die campagne. En vandaag trakteert Dior ons niet alleen op het eindresultaat (Miss Dior La Vie en Rose - the movie), maar ook op een making of-filmpje dat we je niet willen onthouden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De beelden zijn binnen: Jennifer Lawrence voor Miss Dior handbags >

 
GLOEIEN VAN GELUK
In de video's zien we Natalie al badderend in een fontijn en rollebollend door het gras in een babyroze robe (natúúrlijk van de hand van Diors Raf Simons) en uiteindelijk in de armen vallend van een niet onappetijtelijk manspersoon. Op commando’s van de talentvolle Coppola en bijgestaan door Grace Jones singing ‘It’s me for him and him for me, all my life…’.

Meest gelezen

 

‘Glowing with happiness, Miss Dior is the most beautiful woman in love,’ is Diors verklaring voor het suikerzoete filmpje. Afijn, wel toe aan een fiks shot liefde? Vers van de pers: Miss Dior La Vie en Rose - the movie én the making of, in three, two, one… Play!

 

MISS DIOR LA VIE EN ROSE - THE MOVIE

 

 

MISS DIOR LA VIE EN ROSE - THE MAKING OF