Bianca Balti voor Dolce & Gabbana Light Blue

Vers van de drukker: de nieuwste campagne van Dolce & Gabbana’s rieker Light Blue.

Dolce & Gabbana is on a roll. Lanceerde het Italiaanse label laatst nog een gloednieuwe zomercampagnebeeld en bijbehorend filmpje met dansende (hete) mannen, is er nu alwéér een nieuwe Dolce & Gabbana-campagne vrijgegeven. Dit maal is het er één van Light Blue, het befaamde parfum van het modeduo.

      

BLAUW, BLAUWER, BLAUWST
Voor de shoot lieten Domenico Dolce en Stefano Gabbana hun oog vallen op de bloedmooie Bianca Balti en daarmee vervangt ze de hoogblonde Anna Jagodzinska. Aan het klotsende water poseert de knappe Italiaanse sensueel in een witte, highwaisted bikini, voor de lens van niemand minder dan topfotograaf Mario Testino. Waarom Bianca Balti de uitverkorene was? Daar kunnen Domenico en Stefano heel kort over zijn: ‘Haar ogen matchen met de kleur van het water, die eindeloos blauwe kleur van de Mediterraanse zee rondom het Italiaanse eiland Capri,’ vertellen ze aan onze internationale zus ELLE.com.

Advertisement - Continue Reading Below

     

Heb je de hemelse nieuwe collectie van Dolce & Gabbana al gespot op de catwalk? >

     

Dolce & Gabbana en Bianca Balti zijn overigens geen vreemden van elkaar. Balti’s eerste grote modellenklus was voor Dolce & Gabbana en sindsdien poseert ze in meerdere campagnes van het label, onder andere voor sieraden, brillen en confectiecollecties. Ze is trouwens ook te zien in het zomercollectie-campagnefilmpje waar we het net over hadden. De nieuwste advertentie van Light Blue met haar in de hoofdrol is nu op het wereldwijde web verschenen, in de aankomende weken zal ook de printcampagne in de bladen te bewonderen zijn.