Haute manicure van Dior

Haute couture op je nagels? U roept, Raf Simons draait. Of betergezegd lakt. In Harrods popt een manicurestudio van Dior up.

Meest gelezen

We vertellen je het nog maar een keer: Dior heeft Harrods bezet. Of nou ja, Harrods doet een tribute aan het Franse modehuis met allerhande in-store activiteiten, een eigen etage, een tentoonstelling en dus ook een nagelstudio waar je de Christan Dior spring/summer 2013-collectie op je nagels kunt laten verven.

 

ABSTRACTE ROOS
Maar liefst zes looks uit Raf Simons’ spring/summer 2013-collectie voor Dior zijn vertaald naar ware kunstwerken voor op je nagels. Illustrator Sophie Harris Greenslade a.k.a The Illustrated Nail is verantwoordelijk voor de beeldschone nail art. Wat dacht je van een lekker contrasterend geometrisch pinkje? Of de abstracte blauwe roos van de poofy rok op je duim? We like!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Je kan bij Harrods tot en met 14 april terecht voor zo’n haute couture Dior manicure. Bel 0044-2077540444 voor een afspraak.

 

Bekijk snel de nagellaktrends voor deze zomer >

 

PS - Zelf doen? Met een beetje geduld en precisiewerk kom je een heel eind, je koopt de lakjes van Dior onder andere bij Douglas.nl