Nieuw Marc Jacobs-parfum: Honey

Marc Jacobs schenkt parfumhit Dot een klein zusje en zet deze zomer Honey op de wereld.

Wie dacht dat Marc Jacobs naast zijn designwerk voor zijn twee eigen labels en modehuis Louis Vuitton geen tijd meer overhoudt, heeft het mis. De ontwerper heeft áltijd nog een gaatje in zijn agenda voor het lanceren van een reeks nieuwe parfums. In januari bleek dat al, toen hij een collectie zonnige varianten van bekende riekers aankondigde. En daar blijft het niet bij deze zomer; ook de nieuwe geur Honey staat binnenkort in de schappen van de parfumerie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Twee violen en een trommel en een fluit; Marc Jacobs viert vandaag zijn vijftigste(!) verjaardag >

 
ZOET ALS HONING
Deze frisse, bloemige rieker bevat een flinke lijst ingrediënten. En allemaal zijn ze even zoetsappig en fijn. Zo kozen Jacobs en Ann Gottlieb, met wie hij het parfum creëerde, voor topnoten van groene peer, fruitpunch (ja, echt) en mandarijn. Het geurwater bevat verder een hart van oranjebloesem, perziknectar en kamperfoelie, en sluit af met accenten van vanille, hout en – natuurlijk – hoofdrolspeler honing.

 
Midden zomer zal de vrolijke flacon, die is opgeleukt met twee honingbijen, in de winkels liggen. Honey zal te koop zijn in drie formaten; 30, 50 en 100ml. En als fijne extra komen er ook een bodylotion en douchegel van de geur. Dat lekker fris ruiken deze zomer zit wel snor dus.

 
Hoe cute: Chloé komt met een drietal mini-parfumflesjes >