Bobbi Brown X Carolina Herrera

Heb je nét je favoriete make-upproduct ontdekt, wordt-ie uit het assortiment gehaald. Voor ons simpele zielen het startsein voor een nieuwe eindeloze zoektocht, voor Carolina Herrera een reden om de make-upproducent in kwestie eens op het matje te roepen.

Hoe de vork precies in de steel zit? Welnu, modeontwerpster Carolina Herrera, al twintig jaar fervent afnemer van Bobbi Browns lipstick Plum Stain, schrok zich een modisch hoedje toen ze ontdekte dat het make-uplabel de stekker uit haar favoriete kleur van de lippenstift had getrokken. ‘Deze lipstick is als een wit shirt – hij kan voor iedere gelegenheid,’ verklaarde Herrera de ernst van de situatie aan InStyle.

Advertisement - Continue Reading Below

 

HULPLIJN

Ze schakelde vrienden verspreid door heel Amerika in om de laatste nog circulerende exemplaren voor haar in te slaan. Maar toen ook die voorraad op was zette Herrera grover geschut in; haar connecties in de beautywereld. Het resultaat? Bobbi Brown brengt de dieproze lipstick terug op de markt. Onder de naam – u raadt het al – Carolina Sheer Lip color. Tja, verschil moet er zijn.

 

De Carolina Sheer Lip color is hier (nog) niet verkrijgbaar, maar zo ziet-ie er uit (vierde kleur van links) >

 

Diors nieuwe zomermaquillagecollectie heet Bird of Paradise >