Powerrrrr couples

Waar is Jay-Z zonder Beyoncé, Willie zonder Máxima, Brad zonder Angelina, Nick zonder Simon? Mogen we even voorstellen: Clinique’s droomduo’s. Samen staan ze sterk en zorgen ze voor een feilloos stralende huid.

De dynamische duo’s van Clinique zijn slim gematcht. Een knap staaltje huidverzorging is gekoppeld aan een fijne foundation en zie daar: het recept voor de perfecte relatie. Een perfect huidje dus.

  
Redactiefavoriet is het anti-porie-koppel: Pore Refining Solutions Correcting Serum & Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup. Want laten we wel wezen; wijsheid komt met de jaren, maar ook een schommelende talgproductie, een steeds drogere huid… En zie daar: poriën! Meh.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Twee handen op één buik, uhm, porie. Zin om korte metten te maken met die kleine duiveltjes? ’s Ochtends en ’s avonds een drupje serum gedurende twee weken is volgens Clinique dé oplossing voor bijna onzichtbare poriën. En het versterkt na verloop van tijd de structuur van de huid.

 
De bijpassende Perfecting Makeup (met hetzelfde krachtige ‘porieverfijnendcomplex’ als het serum) camoufleert de poriën met optische lichtverspreiders en zorgt voor duurzaam fijnere poriën.
 
Meer weten over die knappe stellen? Check op www.clinique.nl de andere droomduo’s.