Beautytip: Kora Organics

Arrivée chez Net-a-Porter: de natuurlijke en gifvrije schoonheidssmeersels van Miranda Kerrs Kora Organics.

Miranda Kerr is er al even mee bezig, die schoonheidslijn gemaakt van louter biologische ingrediënten. In 2006 zag haar Kora Organics het levenslicht in Australië en is sindsdien enkel daar verkrijgbaar. De producten die uiteraard ook down under geproduceerd worden zijn gemaakt van biologische, gifvrij geproduceerde en diervriendelijke stoffen, inmiddels eco-gecertificeerd en wel.

 

100% NATUURLIJK EN GIFVRIJ
En dat is belangrijk voor de Australische schone. Zelfs zo belangrijk dat toen bekend werd dat Victoria’s Secret bepaalde gifstoffen gebruikte in de productie dat de relatie tussen de toenmalige Angel en het lingeriemerk nogal deed bekoelen. Inmiddels is Kerr helemaal geschrapt uit de catalogus van het merk, al is het nooit helemaal boven tafel gekomen wat nu precies de aanleiding was.

Advertisement - Continue Reading Below

  

KORA ORGANICS BY MIRANDA KERR
Afijn, terug naar de schoonheidsbevorderende smeersels. Net-a-Porter heeft namelijk vijf producten opgenomen in het assortiment, waaronder een exfoliating cream voor het gezicht, een verfrissende mist, een body oil, een extra rijke body lotion en een ‘voordelige’ set met de vier producten bij elkaar. Schoonheid mag kennelijk wat kosten, de lijn begint met een energizing citrus mist à € 37. Hop naar de shop

 

Miranda Kerr tipt een nieuw wondermiddel voor de huid >