Nieuw parfum van Armani: Sì

Sì is de nieuwe eau de parfum voor dames uit de stal van Giorgio Armani. En Cate Blanchett is het boegbeeld van het reukwater.

We vernamen eerder al dat Cate Blanchett toetrad tot de Giorgio Armani Fragrances-familie. En nu weten we ook waarom. Zij is de belichaming van het nieuwe eau de parfum van Giorgio Armani. Bij het ontwikkelen van het reukwater moest Giorgio direct aan La Blanchett denken vanwege haar uitgesproken zelfverzekerde uitstraling en goede smaak. En ook Cate zegt, naast die kleine financiële prikkel van 7,5 miljoen dollar, maar wat graag si tegen het parfum: ‘Het parfum is chic en tijdloos maar met een frisheid en warmte die ik inspirerend vind.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

EAU DE PARFUM 
Wat ruiken we? Christine Nagel van parfumhuis Mane heeft het neuzen van het parfum op zich genomen. Ze bouwde de ruiker op rondom drie akkoorden: cassisnectar, cypres en een licht musky hout en kleedde hem aan met noten van vanille, roos, fresia en een snufje patchoeli. Ook voegde ze nog de twee eigen geuren 'jungle essence' en 'intense orcanox' toe om de eau de parfum compleet te maken.

 
Al dit lekkers is gegoten in een typische Armani-fles. Strak, rechthoekig, met een zacht roze geurwater om het licht en vrouwelijk te maken. Het is het eerste damesparfum dat Armani op de markt brengt na het nog immer populaire Acqua di Gioia. De eau de parfum zal per september in de schappen liggen.

 

Meer parfumnieuws: Rooney Mara voor Calvin Klein Downtown >