Tip: La Manicure

Voor nagels die een fikse oppepper kunnen gebruiken.

Geef maar eerlijk toe: we zijn vaak wat lui als het op ‘t gebruik van een basecoat aankomt. En leuk hoor, die felgekleurde nagellak, maar removen vergt behoorlijk wat boen- en schrobwerk. Je begrijpt dat dit geen pretje is voor je nagels. Lees: beschadigde, verkleurde en broze nagels. Maar ha! Daar komt L’Oréal met La Manicure, een verzorgingslijn voor beschadigde nagels.  
   
TOPSHOT
De topper van de collectie is de Miracle Repair 7. Dit serum bevat arganolie en vitamine E en belooft het breken, splijten, scheuren, vergeling en een geribbeld oppervlak van de nagels te voorkomen. Ook stimuleert ‘ie volgens L’Oréal een natuurlijke nagelgroei en goed gevoede nagels. Een paar druppels vóór je manicure of nagellakbeurt moet voldoende zijn. Klinkt goed, non? Miracle Repair 7 Serum kost € 8,99.
   
Wat ligt er deze maand in de beautyschappen? Lees het in ‘t beautynieuws >
   
DRIEMAAL IS SCHEEPSRECHT
Naast het serum brengt L’Oréal ook een drietal basecoats à € 7,99 op de markt: Diamond Force tegen zwakke, zachte nagels, Omega Grow tegen kwetsbare, broze nagels en Crystal White tegen doffe en vergeelde nagels.  Maar bij een goede manicurebeurt mag de topcoat natuurlijk niet ontbreken. De drie topcoats (€ 7,99) in de La Manicure-lijn: Shinissime voor glans, 2-1 Protect voor bescherming en Fast Dry voor snel drogende nagels.
   
Beperk je overigens niet alleen tot je handen. Om de voeten zomerklaar te maken, kun je deze producten uiteraard ook gebruiken op je tenen.
  
Verder nog in de La Manicure-lijn:
- 5-in-1 BB Perfect Beautifier (€ 7,99), een lichtroze getinte nagellak die direct zorgt voor glans, gladheid en het versterken van de nagels.
- French Manicure Liner en Manicure Corrector Pen (beide € 7,99 per stuk) om nagels te voorzien van een perfecte French Manicure.
- Manicure Remover (€ 3,99), een normale nagellakremover en Flash Manicure Remover (€ 7,99) een pot met spons aan de binnenkant, doordrenkt met nagellakremover. Een paar keer heen en weer draaien en je nagellak is in een handomdraai verdwenen.
  
L’Oréal La Manicure is nu te koop.
    
Ontwikkelt Gucci een make-uplijn? >

Advertisement - Continue Reading Below