Beauty-update: Stella McCartney, Jennifer Aniston & Kate Hudson

Stella McCartney verhuist, Jennifer Aniston onthult haar trouwcoupe en Kate Hudson voor Almay.

> Stella McCartney heeft een nieuw beautycontract getekend, en wel bij P&G Prestige (waar onder andere ook Gucci en Lacoste onder vallen). Op 13 september gaat de overeenkomst in, een dag nadat haar contract bij L'Oréal afloopt. Luigi Feola, vicepresident van beautygigant P&G, vertelt dat het nog te vroeg is om in details te treden, maar er al driftig gespeculeerd over een make-uplijn.
 
> Dat haar bruiloft is uitgesteld naar de winter weerhoudt Jennifer Aniston er niet van om flink te zwijmelen over de grote dag. Wat haar kapsel zal zijn bijvoorbeeld. 'Ik zou mijn haar niet willen opsteken op mijn bruiloft, maar ik vind een sluier wel altijd mooi,' vertelt ze aan Marie Claire US. 'Ik hou van los en natuurlijk haar, omdat dat contrasteert met het formele van de jurk. Los, zoals, 'ik kom net uit bed-haar'.' We zijn benieuwd hoe dat er uit gaat zien op de grote dag.
 
> Kate Hudson gooit haar zongebruinde benen in de strijd voor de nieuwe campagne van Almay. Het beautyconcern lanceert een nieuwe lippenbalm, genaamd Color Care Liquid Lip Balm, en de actrice mag die promoten. Bekijk de beelden en het backstage-filmpje op ELLE.com >
 
Zien! Wat spookten de celebs de afgelopen 24 uur uit? >

Advertisement - Continue Reading Below