Emma Stone’s budget beautytip

Emma Stone verklapt haar spotgoedkope beautytip voor een stralende huid.

Wil je ook een feilloos huidje als die van Emma Stone? Laat dan je dure serums en crèmes maar staan, maar baan je een weg naar de keuken. Als we de 24-jarige actrice moeten geloven, heeft zij haar glowy, gladde huid te danken aan good ol’ baking soda. Zuiveringszout dus dat je gebruikt om je cupcakes of ander bakgoed mee laat rijzen.

     
Stone mengt regelmatig een theelepel met korreltjes zuiveringszout met een voedende crème, om er vervolgens haar gezicht voorzichtig mee te scrubben. Zo verwijdert ze de dode huidcellen. That’s all.

Advertisement - Continue Reading Below

    
DIEET VAN SUIKER EN JUNKFOOD
Ook over hoe ze haar gewicht op peil houdt doet ze een boekje open. Maar wees gewaarschuwd, Emma dankt haar slanke lijf niet aan afmattende bootcamps of drillende personal trainers… ‘Op dit moment doe ik niet veel, maar ik weet dat ik daar verandering in moet brengen. Ik probeer een beetje into yoga te komen. Ik vind het wel leuk en het is heel goed voor je. Oh en ik doe nog een beetje meditatie,’ vertelt ze aan Daily Mail. Say what? Het wordt nog erger: ‘Ik heb een junkfood-verslaving en ik let niet op wat ik eet. Ik zou ermee moeten beginnen, ik eet echt te veel suiker.’ Jaloers? Wij?

    
Meer geheimen van celebs: Miranda Kerr verklapt haar favoriete smoothierecept én doet het zelf voor