Haartips van de expert

Haar à la Victoria Beckham? Haarstilist van de sterren Ken Paves deelt zijn geheimen.

Hij is favoriet onder de sterren, kapt daardoor de bekendste haren van Hollywood en onder zijn beste vriendinnen bevinden zich Victoria Beckham en Eva Longoria. Haarstilist Ken Paves heeft het dik voor elkaar. Helemaal nu hij zijn debuutschrijven heeft gelanceerd, boordevol tips voor 'echte vrouwen'. Oftewel: allen onder ons die geen eigen Ken hebben.
 
YOU ARE BEAUTIFUL
Voor het boek, You Are Beautiful genaamd, koos Paves er voor dertien van zijn onbekende, doch muzewaardige vriendinnen en familieleden een complete make-over te geven. Stap voor stap legt de haarstilist uit hoe je van net uit bed naar een look gaat waar je A-sterren jaloers mee zou maken. Ook smullen: Ken Paves verklapt in het boek hoe hij zijn beroemde klanten en vriendinnen heeft leren kennen. Zo redde hij Jessica Simpson na een incident met gebleekt haar en was hij star struck toen hij Eva Longoria voor het eerst ontmoette.
 
Natuurlijk tikten we al drie tips voor Hollywood-haar van Ken voor je op de kop, zodat je ook zonder boek alvast aan de slag kunt voor een perfecte coupe.
> Probeer niet iedere dag je haar te wassen. Doe je het wel, sop dan alleen de wortels in.
> Combineer de avond voor een feestje een beetje olijfolie en water en spray dat op je haar. De dag erna, na het wassen en stylen, ziet je haar er glanzend en rijk uit.
> Als je je haar droogt, gebruik dan warme lucht om je haar in vorm te krijgen en koude lucht om het op z’n plaats te houden.
 
Zelf ook het boek in de kast hebben? Bestel het dan nu à € 19 via Amazon.
 
Emma Stone verklapt haar spotgoedkope beautytip voor een stralende huid >

Advertisement - Continue Reading Below