Live: webshop The Chair

Hij is in de lucht; de webshop van kapselplatform The Chair.

Het online platform The Chair draait al ruim een jaar als must-see website vol video how to’s voor kunstige kapsels, stylingtips en het laatste nieuws op kapsel-, beauty- én lifestylegebied. En je kent de kappersstoel van haargoeroe Jeffrey Janssen natuurlijk van ELLE.nl. Iedere week brengen wij in samenwerking met The Chair handige video tutorials over coupes à la Michelle Williams en Gwen Stefani, maar ook kapsels rechtstreeks van de catwalks van o.a. Chanel en Phillip Lim.

Advertisement - Continue Reading Below

 

SHOP THE CHAIR
Tijd voor uitbreiding, en wel met een heuse webshop, die nu officieel gelanceerd is. Hier kun je allerhande salonfavorieten, oftewel de producten die worden gebruikt in de tutorial video’s, rechtstreeks online bestellen via shop.the-chair.nl. In de filmpjes verschijnen de gebruikte producten in beeld en middels enkele simpele muisklikken gooi je het product zo in je digitale winkelmandje. Een op het eerste gezicht moeilijk ogende coupe zelf thuis in je badkamer fabriceren word je zo wel heel makkelijk gemaakt.

 

SHU EUMURA
Naast merken als L’Oréal Professionnel, Kérastase en Sebastian Professional vind je in The Chairs webshop als enige online store de haarlijn van Shu Uemura, genaamd Art of Hair. Hop, naar the-chair.nl en shop.the-chair.nl dus, met borstel en föhn in de aanslag.

 

Check hier alle kapseltrends van deze zomer >