Famke Janssen nieuwe L’Oréal-ambassadrice

Vers van de pers: L’Oréal voegt een nieuw Nederlands – sorry Famke, in onze ogen ben en blijf je een Nederlandse – gezicht toe aan de familie; Famke Janssen is de nieuwe ambassadrice van de beautygigant.

Sterke persoonlijkheid? Check. Brains? Check. Belachelijk goeie looks voor haar leeftijd? Checkerdecheck. Wij snappen ‘m wel, die keuze van L’Oréal Paris voor Famke Janssen (48). De Nederlandse actrice zal vanaf deze maand het gezicht zijn van Excellence Crème haarkleuring – want oh-ja, die waren we nog even vergeten: prachtige haardos, check! – en mag zich daarmee collega van o.a. Freida Pinto, Inès de La Fressange, Julianne Moore, Jane Fonda, Fan Bingbing, Liya Kebede, Eva Longoria én Doutzen Kroes noemen. Geen verkeerd rijtje, dachten wij zo.

Advertisement - Continue Reading Below

 

HOLLANDS GLORIE
‘Ik ben zeer vereerd dat ik gevraagd ben,’ laat de van origine Amstelveense dan ook weten. ‘Behalve fan van de producten, respecteer ik L’Oréal ook al jaren als merk. Ze hebben altijd vrouwen aangemoedigd zichzelf te accepteren en waarderen zoals ze zijn.’ Famke heeft zich niet alleen bewezen als één van de mooiste actrices in de entertainmentbusiness maar ook als één van de meest talentvolle en veelzijdige, zo luiden de woorden van Team L’Oréal. In 2011 maakte ze bovendien haar regiedebuut met de komedie Bringing up Bobby met Milla Jovovich in de hoofdrol. Op dit moment is Famke zelf weer te zien in de hitfilm The Wolverine.

 
Haar nieuwe job voor L’Oréal is overigens niet haar eerste modellenklus. Famke verhuisde in 1984 al naar de Verenigde Staten om zich te richten op een modellencarrière. Er werd haar toen direct een contract aangeboden bij Elite Models waarna ze voor grote modehuizen mocht lopen, waaronder Yves Saint Laurent en Chanel.

 

Welke beautyproducten doen deze maand hun intrede? >