Nieuw: L’Oréal Paris SkinPerfection

'No more Bad Skin Days' is L’Oréal Paris' nieuwe motto. De beautygigant lanceert een serie producten die je een perfecte huid beloven, tot op pixelniveau.

Meest gelezen

Kijk, en dan heb je onze aandacht. Want als er een tijd is waarin we er tot op de pixel nauwkeurig splendid uit willen zien, is het nu wel. Instagram en Twitter vieren hoogtij en de loepzuivere snapshotcamera’s en smartphones schieten er lustig op los.

 

Wat heeft L'Oréal precies voor ons in petto? We stellen aan je voor: de SkinPerfection-lijn. Vier producten, die drie belangrijke huidverbeteringen bewerkstelligen; een Corrigerend serum, een Corrigerende hydraterende dagverzorging, Magische basis Direct Gladmakend (een primer) en een BB Cream 5-in-1 Instant Perfector. Samen bundelen ze hun krachten om de zichtbare kwaliteit van de huid te verbeteren. 1: kleinere poriën, 2: een gelijkmatige teint en 3: roodheid onder controle.

Advertisement - Continue Reading Below

 

AAN DE OPPERVLAKTE

De techniek. Key word is de epidermis, also known as de opperhuid. De SkinPerfection-producten hebben voornamelijk werking op díe laag van de huid (het exfoliëert en verzacht het oppervlak, verbetert celvernieuwing aldaar én de verankering van die cellen), zonder de demosome (het levende gedeelde) van de epidermis aan te tasten. Ster-ingrediënten LR 2412 (een unieke molecuul dat gemakkelijk de huid binnendringt) en Perline-P (een exfoliërend en tegelijkertijd verzachtend ingrediënt) vormen een belangrijk onderdeel van de formule.

Meest gelezen

 

Klinkt ingewikkeld, maar dat valt allemaal reuze mee. Joëlle Ciocco, L’Oréal Paris Expert Gezichtsverzorging, legt uit: ‘Een stralende huid is eigenlijk het resultaat van allerlei kleine, maar essentiële biologische processen die in de epidermis plaatsvinden. De opperhuid is zo gezegd de sleutel voor een mooie huid: het is de enige ‘levende’ laag die zichzelf continu weer vernieuwt, en waarvan je aan het oppervlak de veranderingen kunt waarnemen. Mijn advies is dan ook om de opperhuid optimaal te verzorgen, en elke vorm van externe stress aan te pakken. Dat is pas echt de beste verdediging tegen huidveroudering.’

 

Het leuke is dat er speciaal voor de SkinPerfection-lijn een app is ontwikkeld waarmee je aan de hand van een webcam of smartphone-camera je eigen huid kunt analyseren om zo vast te stellen hoe pixelperfect jouw huid is. Bekijk de SkinPerfection app hier.

 

HEBBERIGMAKENDE MOOIMAKERS

De producten uit de L’Oréal Paris SkinPerfection-lijn vullen elkaar perfect aan, maar zijn óók apart van elkaar te gebruiken. De lijn ligt vanaf nu in de beautyschappen, voor prijzen van € 14,99 tot € 16,99.

 

Zien: Marc Jacobs' eerste make-upcollectie >