Antonio’s girls voor MAC

Niemand minder dan Jerry Hall en Marisa Berenson en Pat Cleveland poseren voor de nieuwe make-uplijn van MAC ter ere van mode-illustrator Antonio Lopez.

Meest gelezen

Een waar icoon van de jaren zeventig, deze illustrator. Toen glamour nog echte glamour mocht zijn en niets te gek was. Antonio Lopez illustreerde voor ELLE, Vogue, Harper’s Bazaar en nog een oerwoud aan andere bladen en kranten. Zijn illustraties vonden zelfs hun weg naar creaties van Valentino, Yves Saint Laurent en Versace. Antonio wordt gezien als de ontdekker van Jerry Hall, Marisa Berenson en Pat Cleveland en omdat ze zó vaak model stonden voor hem werden ze simpelweg zijn meisjes, Antonio’s girls.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BACK TO THE SEVENTIES
Beautygigant MAC Cosmetics haalt de herinnering aan de legendarische illustraties terug door een limited edition make-uplijn aan Antonio te wijden. Versierd zijn een make-uptas, spiegeltje en doosjes met moois voor op de ogen, lippen en wangen (bronze, blush, highlighter), in pittige feestkleuren (Goud! Turquoise! Fuchsia!). In de lijn zijn zes beroemde tekeningen van Lopez verwerkt. Wie beter dan zijn drie muzes om het beautywaar aan de man te brengen.

Meest gelezen

 

De Antonio Lopez make-uplijn is vanaf september te verkrijgen op de website van MAC.

 

Ook lekker! Op vakantie met RiRi & MAC >