Hebben: Estée Lauders wonderserum

Eén voor de wenslijst: het nieuwste pronkstuk uit de beautykast van Estée Lauder, Advanced Night Repair II.

Meest gelezen

Gaat u zonder te smeren naar bed? Foei! Estée Lauder begreep (dertig jaar geleden al) als één van de eersten dat je huid het meeste herstelwerk verricht, terwijl je lekker ligt te ronken. Sterker nog: uitgebreid onderzoek heeft onlangs aangetoond dat een chronisch slaaptekort de tekenen van huidveroudering versnelt. Nachtmerrie!

  

En dus zette de beautygigant de wetenschap op z'n kop om álles wat we willen (jonge huid! weg rimpels! zacht en stevig!) opnieuw in één klein bruin potje te stoppen. Dat is het wonderserum Advanced Night Repair, nu verkrijgbaar in de vernieuwde formule: Synchronized Recovery Complex II. Een hele mond vol voor een krachtig serum, dat je huid 's nacht op volle toeren laat herstellen. Heus, het toverdrankje van Panoramix is er niets bij.

Advertisement - Continue Reading Below

  

Wat doet het? Je huid optimaal laten bijkomen, terwijl jij lekker onder de wol ligt. Het vertraagt tekenen van vroegtijdige huidveroudering (lijnen, rimpels) en zorgt voor een stralende en egale huid. Is dat even lekker wakker worden. Good morning sunshine!

  

Hoe dan? 'n Paar drupjes zijn genoeg om je huid 's nachts flink aan het werk te zetten en het natuurlijke zuiveringsproces een ferme schop onder de derrière te geven. Nieuw in de formule is de zogenaamde ChronoluxCB™-technologie, die zorgt dat de huid in de late (en vroege) uurtjes optimaal z'n herstelwerk kan doen.

Meest gelezen

  

De test! 83% van de vrouwen die het getest hebben, zegt dat de huid er gezonder, frisser en uitgeruster uitziet. Steek die maar in je zak.

 

Voor wie? Alle huidtypes - geen uitzonderingen.

 

Kost dat? € 76 voor 30 ml, vanaf vandaag verkrijgbaar bij de verkooppunten van Estée Lauder. Hollen!

 

Meer info: www.esteelauder.nl

 

Ik ga op reis en neem mee: 5 beautytoppers >