Nu in de winkel: Chanel make-up herfst 2013

Vanaf vandaag in de beautyschappen: Chanels meesterlijke make-upcollectie voor herfst.

Meest gelezen

Het blijft seizoen na seizoen een lust voor het oog, de maquillagepracht van Chanel. De nieuwe kleuren zijn dit keer geïnspireerd op ‘talismannen’ die Gabrielle Chanel in haar leven verzamelde om haar geluk te brengen of te inspireren. Albasten of bronzen leeuwen, boeketten van korenaren en het cijfer 5 verborgen in een kristallen
kroonluchter; de elegante najaarscollectie van 2013 vertelt over het bijgeloof op een ludieke manier door bronzen tinten, taupe en kaki te combineren met goudbeige, intens roze of bordeaux. ‘Als een gelukkig voorteken van schoonheid,’ aldus Team Chanel Beauty.

Advertisement - Continue Reading Below

 
WANGEN & LIPPEN
En gelukkig, dat worden wij wel, van de combi Rouge Coco of Rouge Coco Shine met de nieuwe Le Blush Crème De Chanel. Een crèmetextuur blusher in zes zijdeachtige tinten, die je met de vingertoppen aanbrengt en die perfect matcht met je lipstick.

 

Even terugblikken: de Chanel a/w 2013-collectie zoals-ie over de catwalk ging >

 
OGEN
Op de ogen smeren we volgens Chanel deze herfst mooie matte kleuren, verlicht met een bronzen schittering en benadrukt met intens zwart. Het bekende kwartet Les 4 Ombres bestaat dit keer dan ook uit kaki/taupe-achtige tinten, aangevuld met een toef ivoor. De mono-oogschaduwdoosjes uit lichte lavendeltinten. Een streepje eyeliner en mascara in kakibrons maken de ooglook af.

Meest gelezen

 
NAGELS
Kers op de taart zijn wie immer de populaire Chanel-lakken. Op het menu: Élixir (een melkachtige, iets grijzige roze tint), Alchimie (een combinatie van kaki en goud met een metallic effect) en Mysterious (kaki met een vleugje antraciet).

 

Meer nieuwe binnenkomers op beautygebied deze maand >