Video: L’Oreal legends

Zien: L’Oréal-iconen voor Color Riche Collection Privée nudes.

Wat in het vat zit verzuurt niet dacht men bij L’Oreal Paris toen ze besloten alle iconen van het beautymerk op te trommelen voor een nieuwe campagne. Van jong tot oud, iedereen werd opgeroepen om de nieuwste lippenstift- en nagellakcollectie aan de man te brengen. En naast de campagnebeelden is nu ook de campagnevideo vrijgegeven.

 

De pikante Dior-campagne met Robert Pattinson en model Camille Rowe is uit! >

 
TUPPERWAREPARTY 2.0
Jane Fonda,Eva Longoria, Julianne Moore, Doutzen Kroes, Fan Bing Bing, Freida Pinto, Liya Kebede en Inès de la Fressange hebben in het filmpje een gezellige get together (waar waren wij?) waarbij ze de Color Riche Collection Privée nudes kleuren testen. Saillant detail: Hollywoodlegende Jane Fonda mag dan wel in de zeventig zijn, ze straalt nog immer zo hard als onze Doutzen. Zou het aan de lipstick in kwestie liggen? Lijkt ons het uittesten waard...

Advertisement - Continue Reading Below

 
Je hebt keuze uit zes verschillende nude kleuren met pakkende namen als Hint of Pink, Greige Glow en Rosewood Beige. Bijpassende nagellak erbij en je was nog nooit zo functioneel naakt. Het is helaas nog niet bekend wanneer de nude collectie in Nederland verkrijgbaar zal zijn.