Suki Waterhouse voor Burberry

Burberry was nog nooit zo britpop. Nieuwe paradepaardjes voor Burberry zijn namelijk it-girl en model Suki Waterhouse en These New Puritans-drummer George Barnett. Dit illustere duo lijkt het perfecte stel om Burberry’s nieuwe herengeur Brit Rhythm aan de man te brengen.

Suki, BFF van Cara Delevingne, heeft naast de hoofdrol in de nieuwe Sass and Bide-campagne nu dus ook een job voor Cara’s voormalige werkgever te pakken. En niet zomaar één. Nee, creative-director Christopher Bailey heeft grootste plannen met de nieuwe ruiker waar Suki het gezicht van wordt. Brit Rhytm zal namelijk de grootste parfumlancering van het modehuis ooit(!) zijn. In oktober zullen op geheime locaties in Londen, New York en Singapore concerten worden gegeven ter ere van de gezinsuitbreiding van Burberry’s parfumfamilie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MODIEUZE MUZIEK
Dat Burberry in zee gaat met rockers is niet zo heel gek. Het merk heeft namelijk een rijke geschiedenis aan muzikale samenwerkingen. Remember Tom Odells optreden tijdens de a/w 2013-show? En sinds vorig jaar biedt het label opkomend Brits muziektalent een podium in de vorm van Burberry Acoustic, waarvoor hot and upcoming muzikanten op bijzondere locaties hun akoestische noten ten gehore brengen.

Meest gelezen

 

Oja niet geheel onbelangrijk; via de campagnewebsite kun je kans maken op een ‘Access All Areas’-ticket voor een van de drie optredens. Waar wacht je nog op!

 

Zien hoe Suki al eerder poseerde voor H&M?

 

Bekijk hieronder de videocampagne met Suki Waterhouse en George Barnett.