Dior Manucure Abricot

Tot in de puntjes verzorgde nagels zijn niet meer alleen te verkrijgen bij de nagelspecialist. Dior komt met een gloednieuwe manicurelijn geïnspireerd op de mythische Crème Abricot.

Ooit, in een ver verleden (lees: in 1963) lanceerde Christian Dior een indertijd opzienbarend verzorgingsproduct voor de nagels: Crème Abricot. Een crème met een voedend en herstellend vermogen die de weerstand van de nagels verhoogt en de nagelgroei stimuleert. Anno 2013 is de Crème Abricot voor het eerst verkrijgbaar in een verzorgende olie onder de naam Huile Abricot (€ 24). Een van de actieve ingrediënten? Arganolie. En uiteraard abrikozenolie. Verpakt in een too-cute-for-words doosje.
               
FRENCH MANICURE
Eveneens in het Manucure Abricot-assortiment: de French Manicure stylo expert (€ 24,50) waarmee je in een handomdraai een french manicure op je nagels aanbrengt. Daarnaast vind je een verzorgende basis in de collectie, getiteld de Base Coat Abricot (€ 23,50), de sneldrogende Top Coat onder de naam Top Coat Abricot (€ 23,50) en een Dissolvant Abricot-remover (€ 18,50) zonder aceton(!).
           
Geen manicurecollectie zonder nagellak natuurlijk, et voilà de Diorlisse Abricot-nagellak (€ 24) voedt en versterkt de nagels en bedekt ze met een natuurlijke, subtiele roze- of perziktint.
                    
35 nagellakken in dé najaarskleuren >
                  

Advertisement - Continue Reading Below