Tip: de herfstige make-upcollectie van Bobbi Brown

Bobbi Brown en boegbeeld Katie Holmes slaan de spijker op z’n kop: deze koude dagen gaan we voor chocolade. En veel ook.

Oké oké, chocoladetinten dan. De nieuwste beautycollectie van Bobbi Brown doet haar achternaam immers eer aan: fabuleuze bruintinten, die overal bij passen deze herfst. Jup, de Chocolate Collection is hebberigmakend lekker.

 

BRUIN IS HET NIEUWE ZWART. ECHT.
Het is al vaak gezegd, maar bruin is dit keer écht het nieuwe zwart. Herfst en winter betekent immers een bleker gelaat, en daar kan zwarte eyeliner, oogschaduw of mascara hard bij afsteken. En hoewel Bobbi Brown nog nooit – en dan ook echt nóóit – met een bruine mascara op de markt kwam (volgens de beautygoeroe waren gitzwarte wimpers immers the way to go) ging ze nu toch overstag. En zie daar: een dieper dan diepbruine mascara genaamd The Extreme Party Mascara (€ 26). Kijk, zo’n naam belooft al veel goeds.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook hip deze herfst: metallics >

 

Ook in de Chocolate Collection te vinden: de Rich Chocolate Eye Palette (€ 60). Een meesterlijk make-updoosje met daarin alle bruintinten die je je kunt wensen. Van een zeer lichtbeige basiskleur (perfect om rode oogleden mee weg te werken) tot het rijkste chocoladebruin; deze winter schuiven we onze favoriete zwarte eyeliner zo van tafel voor deze beauty’s.

Meest gelezen

 

DÉ HYPE VAN DE HERFST
Maar er is meer! Bobbi Brown slingert deze herfst namelijk nog een kersverse mascara op de markt. De magische mooimaker kreeg de naam Smokey Eye Mascara (€ 28) mee en al ver voor-ie op de markt werd gebracht zorgde het ding al voor een heuse buzz in de beautywereld (want: ongekend volume en lengte). Wij mochten ‘m alvast testen en verdikkeme,: een rij met dikke, lange wimpers die er niet om liegen.

 

De nieuwe collectie van Bobbi Brown is te koop bij de Bijenkorf- en Douglas-filialen. Ook online kun je je slag slaan via debijenkorf.nl en douglas.nl.