Scoop! Gwen Stefani werkt samen met OPI

Een punky vleug Gwen Stefani op je nagels? OPI maakt het mogelijk.

Meest gelezen

Van de kerstcollectie van Mariah Carey (onder de noemer All I Want For Christmas. Echt.) tot een stel stoere lakken van Gwen; OPI zoekt het breed op. De mensen achter het befaamde nagellakkenmerk waren zo geïnspireerd door het thema van ’t afgelopen MET Gala, Punk: Chaos to Couture, dat ze pardoes besloten om met een eigen punky collectie te komen. En wie beter dan Gwen Stefani om daar haar coole touch aan te geven.

Advertisement - Continue Reading Below

 

OVER & OVER A-GWEN
Dus zie daar: een stel metallic, chrome en glitterlakken die er niet om liegen. Zo is er de chrome Push and Shove-lak die je óver de Lay Down That Base moet doen. Laatste is namelijk een basecoat die zorgt voor een ‘spiegelende finish’ Hmm, we zijn geïntrigeerd.

 

Daarnaast worden natuurlijk ook Gwens welbekende rode lippen ingezet, en is er een felrode lak ontwikkelt, met de naam Over & Over A-Gwen, die precies bij Gwens favoriete rode lipstick matcht.  

Meest gelezen

 

Gwen uses beauty to accessorize her style,’ jubelt OPI’s artistiek directeur Suzi Weiss-Fischmann in de persverklaring. ‘OPI wanted to create a collection as dramatic, diverse, and glamorous as its namesake.

 

De Gwen Stefani x OPI-collectie ligt vanaf januari in de beautyschappen.  

 

Bevestigd! Gwen Stefani en Gavin Rossdale verwachten weer een kleine >