De fontein van de jeugd in een fles

Vergeet anti-rimpelcrèmes. In Engeland is er een nieuw goedje op de markt dat belooft ‘de fontein van de jeugd’ te zijn.

Nog maar kort geleden dook uw redacteur in het goedje hyaluronzuur. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. De conclusie? Slappe en rimpelige huidjes hebben baat bij een dosis hyaluronzuur in crèmes. Tuurlijk, het spul wordt door je eigen lijf aangemaakt. Maar zodra je ouder wordt, maakt je lichaam steeds minder hyaluronzuur aan. Met rimpels als gevolg.

 

FOUNTAIN OF YOUTH
Maar… zo beweren de makers van het Britse bedrijf Deciem, als je écht een flinke dosis hyaluronzuur kunt gebruiken, dien je het te drinken. In een bio-beschikbare formulering die ons lichaam gemakkelijker kan absorberen. En hey, laat Fountain nou net het goedje The Hyaluronic Molecule op de markt hebben gebracht. Je raadt het al: dat is hyaluronzuur in drinkbare vorm.

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘In zuivere vorm is hyaluronzuur lastig op te nemen door het menselijk lichaam. The Hyaluronic Molecule bevat een bijzonder hoge dosis hyaluronzuur en is het eerste pre-opgeloste supplement dat goed opgenomen wordt door het lijf,’ verklaart Tom Heinar, wetenschappelijk directeur van Deciem (het bedrijf achter het spul). Enneh, ook aan de smaak is gedacht. The Hyaluronic Molecule smaakt namelijk naar gember.

 

Eerlijk is eerlijk, onze nieuwsgierigheid is gewekt. Zou jij het proberen? Fountain, The Hyaluronic Molecule is exclusief te verkrijgen bij Boots voor zo’n € 21.

 

Meer beauty van binnenuit: de Açaí-bes >