Estée Lauder X Derek Lam

Vers van de beautypers; Estée Lauder goes designer met een limited edition make-upcollectie van Derek Lam.

Het is een heuse trend, modeontwerpers die door cosmeticamerken gecharterd worden voor een één-tweetje. Lancôme deed het met Alber Elbaz, MAC met, ja, wie niet eigenlijk en dus konden ook de beautygoeroes van Estée Lauder niet achterblijven. 

 

BFF'S

Creative make-up director Tom Pecheux sloeg de handen ineen met goede vriend Derek Lam voor een vijfdelige make-upcollectie. Niet echt een verrassing, want de twee werken al sinds Dereks catwalkdebuut samen. Voor de Derek Lam spring/summer 2014-show gebruikte Tom Pecheux deze make-upcollectie om de look van de modellen gedurende de show van dag naar nacht te transformeren. 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Rumour has it, komt Miu Miu ook met een beautylijn? >

 

DE COLLECTIE

'I love the idea women could use my makeup like my ready-to-wear collection — as part of the wardrobe that creates a personality and a style', Aldus de ontwerper in een interview met Women's Wear Daily. De vijf items zijn een nachtblauwe eyeliner, diepzwarte mascara, smoked gold oogschaduw, een lipstick en een gloss. En misschien nog wel het beste, de set is verpakt in een satijnen Derek Lam clutch. Hebben!

 

De collectie is vanaf januari te koop voor ongeveer € 65 en zal in Europa alleen te koop zijn bij Galeries Lafayette en El Corte Inglés.