Must-have mascara: Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara

New kid in mascaraland! Van de Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara krijg je showstoppende wimpers, met dank aan een aantal spiksplinternieuwe snufjes.

(advertorial)

 

Het geheim? Normaal gesproken bereiken mascara’s die een dramatisch resultaat beloven hun effect door de wimpers met kleine klontjes aan elkaar te plakken. De Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara is speciaal gemaakt om laagjes mee te bouwen, waarbij je het volume juist wimper voor wimper tot niet-te-missen hoogte oppompt. Ook bevat deze krachtpatser echte köhlpigmenten waardoor het zwart net dat beetje dieper en intenser is. En dan is er nog het borsteltje.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MAGIC WAND
Een beetje mascaraliefhebber weet: het verschil tussen een matige en een magische mascara zit ‘m in de borstel. Dat hebben ze bij Bobbi Brown begrepen. Die van de Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara is dan ook extra dik met een tapstoelopende punt waardoor-ie niet alleen als de beste door de wimpers glijdt, maar ook meteen die kleine, moeilijk te bereiken haartjes pakt. Hallo intense oogopslag! 

 

Je koopt Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara (€ 28) bij de Bobbi Brown counters in de Bijenkorf en Douglas en via www.douglas.nl en www.debijenkorf.nl.