Kate Middleton huurt prinses Diana’s haarstilist in

De jaloersmakend perfecte lokken van Kate Middleton worden binnenkort in model gebracht door de voormalige haarstilist van prinses Diana.

Meest gelezen

Duchess Catherine houdt het lekker binnen de familie. Liet ze de eerste officiële foto’s van zoontje Prins George gewoon even door haar vader kieken, voor haar manen kijkt ze naar Prins Williams kant van de familie.

 

DIKKE MIK
Joh Bailey, een bekende haarstilist uit Sydney, verzorgde in 1996 de lokken van Prinses Diana toen ze naar Australië kwam, en Kate doet dat kunstje gewoon even over. Dus wanneer William, Kate en George begin volgend jaar een grote tour maken Down Under, is Bailey verantwoordelijk voor de befaamde bounce in Kates coupe.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Toen Diana een krappe zeventien jaar geleden haar kapsel toevertrouwde aan Bailey, werden ze dikke vrinden en namen ze samen iedere dag de juicy roddels door. Of Kate en de haarstilist ook dikke mik zullen worden terwijl ze uren vertoeft in zijn kappersstoel? Wie weet. Aan Williams uitdunnende coiffure zal Bailey in ieder geval niet teveel tijd kwijt zijn.

 

Vandaag wordt Prins George gedoopt! Een terugblik op de liefste momenten van Prins William en Kate >

 

Meest gelezen

DÉ BUIK
Waar we naast Kates manen ook stikjaloers op zijn? Haar buik. Dé buik. Afgelopen vrijdag maakte de kersverse mams haar eerste solo-optreden sinds de bevalling, en verdikkeme, de Duchess was weer helemaal in shape. Of, wat zeggen we, in perfecte shape. In navyblauwe skinny jeans en een gestreepte top zette ze het op een volleyballen, waardoor we een beste blik kregen op haar retestrakke buik. En ja, Prins George is inderdaad slechts drie(!) maanden geleden geboren.

 

Kun je het aan? Hier is een filmpje van de volleyballende Kate. Te bekijken op eigen risico…