Mary-Kate en Ashley Olsen lanceren nieuwe geur

Snif, snif! Onze favoriete modetweeling, Mary-Kate en Ashley Olsen, komt met een gloednieuwe geur.

Acteren, poseren, ontwerpen, zingen; is er iets wat de Olsen Twins niet kan? We denken haast van niet. Het modelabel van de tweeling, Elizabeth and James, lanceert in januari een gloednieuwe geur samen met Sephora.
         
NIRVANA
Of nou ja, eigenlijk lanceren ze twee geuren: Nirvana Black en Nirvana White. Black is een sensuele houtachtige geur en White ruikt juist bloemig. Het Hollandse lelietje-van-dalen en pioenrozen uit Nieuw-Zeeland zijn belangrijke ingrediënten in de geuren, zo laten Mary-Kate en Ashley weten aan WWD.
             
Over de samenwerking met Sephora vertelt Ashley: ‘We always knew we wanted to have a fragrance for this brand, because it’s very lifestyle. There are many components to the brand. We felt that between the brand Elizabeth and James and Sephora that we were really speaking together directly to our customer. We felt that was a really good place to start exploring the world of fragrance and beauty.’
    
Zien: de nieuwe campagnevideo van Marilyn Monroe voor Chanel N°5 >
       
PARFUM, EH, SNOEPREISJE
Voor de dames die op het puntje zitten van hun stoel, een kleine teleurstelling: Sephora is niet meer. Althans, niet in Nederland. En de webshop verscheept niet naar Nederland. Retourtje Amerika of Frankrijk, dan maar?
          
PS - Jay Z dook ook met zijn neus in de reukwaters en lanceert zijn eerste mannenparfum getiteld Gold Jay Z. Het parfum wordt in november in Canada gelanceerd, hopelijk daarna ook in ons kikkerlandje.

Advertisement - Continue Reading Below