Jennifer Aniston spreekt! Waarom zette ze de schaar in heur haar?

Jennifer Aniston kortwiekte haar lange lokken. Zou er iets aan de hand zijn? Dit zegt ze er zelf over.

Een rigoureuze verandering van haarstijl kan duiden op een nog rigoureuzere verandering in iemands leven. Relatie uit? We zetten de schaar in het haar. Baan kwijt? Hop, we verven de manen zwart. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat boze tongen beweren dat er iets gaande moet zijn in huize Aniston. Een kaaklengte is tenslotte best een radicale beslissing voor een actrice die bekend staat om haar lange, gouden lokken. Zat het nog wel snor in die relatie van haar?

Advertisement - Continue Reading Below

     

WEG MET SAAI HAAR
Nu spreekt Jennifer Aniston zelf. ‘Het was gewoon een spontane beslissing. Ik voel me fantastisch. Ik voel me lichter. Het is eenvoudig, erg eenvoudig, dat is een ding wat zeker is. Maar ik behoor tot de meisjes die er af en toe een groot stuk af doet om het weer gezond te krijgen na al het kleuren enzo. En om eerlijk te zijn vond ik het gewoon wat saai. Het is leuk om af en toe eens iets anders te doen.´

         
We zijn benieuwd of de nieuwe coupe net zo veel navolging zal krijgen als The Rachel destijds. Bekijk de vele verschillende kapsels van Jennifer Aniston hier.