Hi-ha-happy-haar: the making of

Feest! Pak uit met de haren op je hoofd en ga voor een waanzinnig feestelijke hair-do, zoals gespot in ELLE's januarinummer (nú in de winkel!).

Meest gelezen
(sponsored)

  

We pakken flink uit in het januarinummer met drie knallers van coupes (blader snel door naar pagina 136!). Geen idee hoe je je haar zo'n feest-make-over moet geven? We leggen de hair-do op de foto hiernaast graag uit:

 

1. Geef je haar (bij gebrek aan) extra volume met een setje extensions.

 

2. Maak het haar vochtig en verdeel Sebastian Volupt Spray over je lokken. Dat geeft een stevige basis voor het föhnen en behandelen van je haar.

Advertisement - Continue Reading Below

 

3. Föhn je haar droog. Spray Sebastian Shine Define op de plukken die je gaat krullen. Dit product legt een schild om je haar en beschermt het zo tegen de hitte van stylingapparaten. Het geeft bovendien glans en helpt vorm te houden. Maak nu grove krullen met een krultang.

 

4. Kam één van de zijpartijen van het haar met Sebastian Liquid Steel strak naar achteren. Zet het haar met speldjes vast.

Meest gelezen

 

5. Bewerk het haar met Sebastian Shine Shaker, dat geeft een fantastische glans. Spray zowel op het haar als hier en daar tussen de krullen. De krullen daarna licht uitborstelen.

 

6. Finish met Sebastian Shaper Zero Gravity Hairspray, dat je op je borstel spuit en waarmee je lichtjes door het haar gaat. Dat geeft stevigheid, zodat je krullen lang in model blijven. Deze look is romantisch maar toch cool door de verschillende texturen – mat en glans.

  

Smaakt naar meer? Ook de andere twee hair-do's (én de make-up!) worden in ELLE haarfijn uitgelegd.

 

ACHTER DE SCHERMEN

Maar! Beelden zeggen méér. Dus doken we met Sebastian en Sebastian-ambassador Hester Wernert-Rijn achter de schermen bij de shoot om één van de hair-do's vast te leggen. Hieronder het resultaat!

  

  

  
 

ZIEN: THE MAKING OF HI-HA-HAPPY-HAAR

  

  

Oh-la-la! 10 sexy feestkapsels om nu te proberen >