De voorjaarsmake-up van Chanel

Eén blik op deze lentelakken en wij horen de vogels al fluiten. Dit is de hagelnieuwe make-upcollectie van Chanel.

Zelf omschrijft Huize Chanel haar lentecollectie als ‘een muzikaal spektakel met roze en paarse tinten op het ritme van een vrolijk rood.’ Een heuse ode aan de frisheid van het voorjaar dus. We stellen de key items aan je voor.

 
OP DE OGEN
Een limited edition Lumières Facettes-oogschaduwpalet genaamd Quadrille. Naturelle doch romantische tinten lavendelgrijs, matbruin, zachtglanzend  abrikoosroze  en parelmoerachtig ivoor voor een toets van licht. Én twee nieuwe tinten van Illusion D'ombre. Te weten Diapason, een samengestelde kleur waarvan de tinten in het midden houden tussen paars en bruin en Impulsion, een pastelroze met zilveren schittering.

Advertisement - Continue Reading Below

 
OP DE LIPPEN
Nieuwe aanwas in de Rouge Coco, Rouge Allure en Rouge Allure Velvet-collecties. Van zacht perzikroze tot paars en weer terug. En ook glosjes Lèvres Scintillantes en de lippotloden doen mee met nieuwe bijpassende tinten.

 
OP DE WANGEN
De met de vingertoppen aan te brengen Le Blush Crème De Chanel met fijne crèmetextuur versmelt met de huid tot een zachtglanzend, transparant laagje voor een perfect naturel resultaat. De kleuren van dit voorjaar zijn Chamade, een fel rozerood en Intonation, intens koraalroze.

 
OP DE NAGELS
En dan… rampapam: dé lakken van het nieuwe seizoen. Ze luisteren naar de namen Charivari, een donker mauve en Tapage, een zacht en zinderend rood. Wij zijn fan.

 
Vanaf 17 januari ligt de collectie in de beautyschappen.

 

Mooie boel: de ELLE International Beauty Awards 2014 >