Kate Moss feest als een rockster voor Rimmel

De bijna 40-jarige Kate Moss bewijst dat ze nog steeds kan feesten zoals vroeger.

Meest gelezen

Er kan niemand zo feesten als Kate Moss, dat weet iedereen. Zo ook Rimmel London. Om haar nieuwste mascara ScandalEyes Rockin’ Curves aan te prijzen, klopte het cosmeticamerk bij haar favoriete boegbeeld aan en gaf haar één opdracht: party like a rockstar voor het campagnefilmpje.

 

En dat deed ze. Compleet met leren jasje, studs, een gestreepte broek, perfect wild haar én – zoals het een echte rocker betaamt – zwart omrande ogen, paradeert Kate Moss door de club. Af en toe smeert ze nog een flinke klodder Rimmel-mascara op haar wimpers en knippert ze zwoel naar de camera. It’s a wrap!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meer beautynieuws: 10x woestaantrekkelijke wenkbrauw >

 

En Rimmel is tevreden. De woordvoerder van het Britse cosmeticamerk vertelt in een officieel bericht: ‘Niemand bezit de edgy rock chick style zoals Rimmel ambassadeur Kate Moss.’

 

PARTY HARDY
Over een feestje gesproken… Kate tikt morgen de veertig aan. En rumour has it dat het model haar birthday bash wil vieren op Necker Island, het privé-eiland van Virgin-baas Richard Branson. Dus Kate kan flink los gaan. Wat er op de uitnodiging stond? Dat de gasten zich mooi moeten aankleden, maar ook hun badkleding moeten meenemen. Mogen wij ook komen? Ah, toe?

Meest gelezen

 

Kate Moss krijgt een heuse docu voor haar verjaardag >

 

Alsjeblieft, het campagnefilmpje van Rimmel met Kate Moss in de hoofdrol...