Gloednieuw parfum: Viktor & Rolfs Bonbon

Eau-la-la! Met veel bombarie (en vooral ook veel ballerina's) maakten Viktor & Rolf gisteren tijdens Parijs Haute Couture Week bekend dat er een gloednieuw parfum aankomt getiteld Bonbon.

Een parfum dat, zoals de naam doet vermoeden, suikerzoet geurt. Zo zoet zelfs, dat je je tanden er in zou willen zetten. Die zoete geur komt door de ingrediënten: karamelnoten, mandarijn, sinaasappel en perzik.
 
Voor de campagne van het parfum schakelde het duo het Litouwse model Edita Vilkevičiūtė in en het fameuze Nederlandsche fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. 'She embodies the female form of Bonbon's timeless sensation as she is entranced in a moment of absolute pleasure,' laat het modeduo van eigen bodem weten in het officiële persbericht dat bezoekers van de spring/summer 2014-coutureshow meekregen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Lees hier alle details over de spraakmakende coutureshow van de heren >

 
EDITA VILKEVIČIŪTĖ HOUDT VAN BLOOT
Edita werd na de show geïnterviewd over de parfumcampagne en vertelde: 'No, I’m not naked, I’m wearing the perfume. It’s like a tattoo. I love nudity. I think the [human] body is really beautiful, but I have never done anything like this before, I didn’t want to take it off.' Saillant detail: het kostte acht uur om Edita in de verf te zetten. 
 
Het parfumflesje zelf is tevens in een snoepig jasje gegoten en ziet eruit als een bonbon met strik. Wanneer de geur verkrijgbaar is, is nog niet bekend.
 
De Viktor & Rolf Haute Couture spring/summer 2014 show zien? Alstublieft >