Wat je moet weten over Burberry’s hagelnieuwe parfum Brit Rhythm For Her

Het kon niet uitblijven; de in september 2013 gelanceerde mannengeur Burberry Brit Rhythm, met These New Puritans-drummer George Barnett (Pixie Geldofs wederhelft) én it-girl Suki Waterhouse (Bradley Coopers liefje) als campagnesterren, heeft een vrouwelijke variant gekregen. In koor: ‘hoera!’

Men schakelt natuurlijk niet voor louter een herenparfum een knapperd als Suki Waterhouse in. Zie daar: Burberry Brit Rhythm For Her mét bijbehorend rock & roll campagnebeeld. Burberry’s creatief directeur Christopher Bailey wil met de Rhythm-geuren een schakel leggen tussen muziek (een groot onderdeel van Burberry’s DNA) en parfum. Geïnspireerd door de adrenaline die muziek losmaakt en… een studded leren jack.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook onze eigen Viktor & Rolf lanceren een hagelnieuw parfum >

 

LIEFDE VOOR LAVENDEL
Hoe dat ruikt? Klassiek en onverwacht tegelijkertijd. Denk: een poederig bloemenparfum met een flinke vleug lavendel uit het Britse Kent (dit is het eerste damesparfum ooit gebaseerd op lavendel), een hart van oranjebloesem en krachtige vetiver in de basis. Wij zijn fan. En hadden we al verteld dat het Britse modehuis ter ere van de lancering een heuse rock-chick capsulecollectie met leren jack, jeans en stiletto heels uitbrengt? Het lijkt wel Kerst.

Meest gelezen

 

Burberry Brit Rythm For Her is vanaf nu verkrijgbaar bij de luxe parfumerie. Bekijk hieronder de campagnevideo met Suki en George.