Wat een match: Ryan Reynolds voor L’Oréal Paris Men Expert

Ryan Reynolds holt echtgenote Blake Lively achterna en voegt zich ook bij de L’Oréal-stal.

Meest gelezen

De Canadees is het nieuwe, smeulende boegbeeld van L’Oréal Paris Men Expert en treedt daarmee in de voetsporen van mede-knapperd Patrick Dempsey. Extra leuk: bombshell Blake komt dit jaar ook voor het eerst in actie voor L’Oréal.

MULTITASKER
De 37-jarige acteur staat al te trappelen om aan het werk te gaan: ‘Ik voel me enorm vereerd dat ik deel ga uitmaken van Men Expert, een merk dat moderniteit, scherpte en technologie altijd weet samen te voegen. Ik hou van die drijvende kracht die leidt tot het maken van de beste producten voor mannen zoals ik, die altijd honderd dingen tegelijk aan het doen zijn.’ Aldus Ryan in de persverklaring.  

Advertisement - Continue Reading Below

FEESTJE
Ook bij L’Oréal Paris kunnen ze niet gelukkiger zijn met hun nieuwe aanwinst: ‘Ryan Reynolds belichaamt precies de moderne man: eerlijk, onbevangen, sterk, krachtig en charmant. We zijn enorm blij met hem, zeker gezien het feit dat we in 2014 ons tienjarig bestaan vieren!’

De eerste foto’s van Ryan Reynolds voor L’Oréal Paris Men Expert zijn al geschoten. Nu maar duimen dat Blake Lively de volgende keer zijn tegenspeelster is.

Meest gelezen

Ook heet: Chris Pine voor Armani >