Dus zó krijg je dat jaloersmakende huidje

Attentie! Smeer jij al CC?

Meest gelezen
(sponsored by Estée Lauder)
 

Sinds een jaartje of wat smeren we en masse met de uiterst briljante colour correcting crèmes. Nieuwkomer in het CC-schap: de slimste crème voor je huid: CC van Estée Lauder. Oftewel, de Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC-crème SPF 10.

En die tippen we graag even. Want: met één veeg wordt niet alleen je teint gecorrigeerd, ook veroudering wordt tegengegaan en je huid diep gevoed. Win-win in een tube, als je het ons vraagt. Estée Lauder stipt nog aan dat deze crème alle verzorgende voordelen van haar #1-crème Reitalizing Supreme biedt, mét extra pluspunten.

Advertisement - Continue Reading Below

Net als de andere producten uit het assortiment bevat deze CC-crème immers de IntuiGen-technologie™, die weet wat de huid nodig heeft. Daarnaast stimuleert en revitaliseert deze baanbrekende CC-crème de natuurlijke weerstand van de huid tegen een aantal tekenen van huidveroudering.

MAAR ER IS MEER!
Zo bevat het smeersel slimme pigmenten die de huid op slag transformeren. En wel door een fijn kleurlaagje vrij te geven dat zowat elke gelaatskleur aanvult en vervolmaakt. Verder op de bonuslijst:

Meest gelezen

> Voedt en beschermt, dus een zachte en soepele huid
> Lichte, zuivere formule, die de huid onmiddelijk mooi maakt
> Hallo gezonde & frisse gloed

GRATIS SAMPLE
Die wil je dus meteen proberen. Ha! Hier komt het mooiste van alles. Als je nú naar de Facebook-pagina van Estée Lauder snelt en je gegevens achterlaat, ligt er binnen mum van tijd* een gratis(!) sample bij jou in de bus. Try before you buy >

Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC-crème SPF 10 van Estée Lauder (€ 57) is nu online verkrijgbaar via de officiële E-shop.

*Binnen 4 tot 6 weken