Waarom je beter kunt smeren met superfood

Smeer met superfoods voor een huid om door een ringetje te halen.

Meest gelezen

Natuurlijk, ondanks alle berichtgeving van de laatste tijd eet je heel verantwoord bakken (BAKKEN!) met superfoods. Maar wist je dat als je maximaal wilt stralen, het vooral ook heel goed is om met deze magische ingrediënten te smeren? Dan bereiken al die supersonische werkstoffen de huid direct. We tippen vier krachtpatsers om zo snel mogelijk je beautyroutine in te fietsen. En om het leven makkelijker te maken verklappen we meteen de producten waarin je ze vindt. Van Sisley, een merk dat altijd al gespecialiseerd is verzorgende, luxe producten met botanische extracten.
 
STEVIA
De Cara Delevigne onder de superfoods, want kan álles: je eten zoet maken met nauwelijks calorieën én, wanneer opgesmeerd, de huid optimaal hydrateren. Applaus!
 
Zit in: Hydra-Global, een dag- en nachtverzorging voor de ultieme hydratatieboost.
 
CHLORELLA
Dit microalgje uit de zee is rijk aan sporenelementen als koper, zink maar ook vitamines en aminozuren. Daar is je huid natuurlijk heel blij mee. Zet in als je wil revitaliseren en een beetje vullen.
 
Zit in: Masque á la Rose Noire, een masker dat direct de tekenen van vermoeidheid laat verdwijnen, de huid weer laat stralen en er strakker uit laat zien. Én: winnaar van de ELLE International Beauty Awards 2013!

Advertisement - Continue Reading Below

GROENE LINZEN
Geven het celdeingsproces een fikse opkikker, waardoor je huid echt gladder en beter wordt.
 
Zit in: Global Perfect Pore Minimizer, een emulsie voor onder de verzorging. Verfijnt de poriën en maakt het huidoppervlak gladder.
 
TOMATEN
Tomaat is een soort natuurlijke toner, die de huid stimuleert en revitaliseert. En dat kan natuurlijk nooit kwaad.
 
Zit in: Gel Nettoyant Gommant, een milde scrub en facewash voor dagelijks gebruik in één.

Meest gelezen

Wil jij Sisley ervaren? Ga dan naar www.sisley.nl voor het dichtsbijzijnde verkooppunt en maak daar een afspraak met een van de beauty consultants voor een Sisley verwenmoment. En wil je op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws? Like dan Facebook.com/SisleyParis en schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.sisley.nl.