3 handige beautytips van de Olsens

Zoals we weten, ontwikkelde Mary-Kate en Ashley Olsen onder de vlag van hun modefirma Elizabeth and James twee nieuwe eau'sNirvana White en Nirvana Black, waarvan onlangs de lanceerpartij was. ELLE US ging met de gezusters in conclaaf over allerhande beautyzaken en werd zodoende een aantal wijsheden rijker. Een kleine greep:

Hoe of waar kun je het beste parfum spuiten?
Mary-Kate: ‘Voor mij hangt dat af van het parfum. Als het uit een flesje komt spuit ik het in de lucht en loop ik door de parfumwolk, of ik spuit het van een afstandje op mezelf. Parfumoliën smeer ik meestal op mijn polsen, waarna ik met mijn polsen achter mijn oor en in mijn nek wrijf.
Ashley: ‘Ik spuit het ook graag in mijn haar – zo wordt het meer een geur van jezelf in plaats van iets dat uit een flesje komt.’

Advertisement - Continue Reading Below

Welke beautyproducten zitten altijd in jullie tas?
Ashley: ‘Soms neem ik een wenkbrauwkammetje mee.’
Mary-Kate: ‘Ik hou van Clé de Peau-poeder en lippenbalsem van Brave Soldier. Die is heel goed.’
Ashley: ‘Ja, het is meer een soort high-impact balsem voor wanneer je gaat hiken of skiën. Daar houden we allebei van.’
 
Slechte beautygewoontes die je niet kunt veranderen?
Ashley: ‘Ik doe dit niet zelf, maar ik denk dat de slechtste gewoonte het pulken aan je eigen huid is. Dat is gewoon echt slecht. Iedereen is geneigd dat wel eens te doen, maar het is het slechtste wat je kunt doen. I prefer to get ready with the lights off so I’m never even tempted to look at my skin!
 
Ook leuk: Ashley en Mary-Kate over hun lievelingsgeuren uit de keuken. Mary-Kate: ‘Voor mij is dat koffie. Dat voelt als een deel van mijn jeugd – het was een geur die ik vaak rook. Het herinnert me aan het hebben van een ochtendroutine.’ Ashley: ‘Voor mij is het popcorn. Het is niet mijn favoriete eten maar de geur is fantastisch en zorgt er altijd voor dat ik zin krijg in popcorn. Ik eet het niet vaak in de bioscoop, maar die geur – heel lekker.’
 
Lees het hele interview hier.

Nóg een Olsen verloofd: Boyd Holbrook ging op de knieën voor Elizabeth Olsen >