Oké, dus Madonna’s skincare-reclame is heel raar

Een razendbekend persoon die nonsens praat in een beautycommercial. Het zal niet de eerste keer zijn.

Na het okselhaar-debacle dachten we dat het niet veel gekker kon, maar zie daar Madonna’s eerste reclame voor haar huidverzorgingslijn MDNA Skin.

SHHH…
Eigenlijk moet je de video gewoon meteen gaan bekijken, maar laten we vooral eerst even het tenenkrommende scenario doorlopen:

Allereerst horen we Madonna murmeren: ‘Having good skin is important to me… but so are other things.’ Wat die andere dingen dan moge zijn wordt niet helemaal duidelijk, maar wellicht zijn het de opmerkelijke dingen die ze doet in de reclame. Denk aan: zichzelf bewonderen in de spiegel, in bad liggen met een wandelstok, zichzelf strelen terwijl ze ‘shhhh…’ zegt, al kronkelend op de grond liggen…

Advertisement - Continue Reading Below

Van het script moet Madge het ook al niet hebben, want de schrijver laat haar dingen zeggen als: ‘Creation… your body smells of honey from the comb’ en ‘Essence… your amber silken skin smells of your mind. Alchemy, I’ve spent hours on it, months on it, years on it…

Gelukkig ziet Madonna’s huid er in de commercial wel vlekkeloos uit, en laat dat nou net het doel zijn. Helaas wordt MDNA Skin (voorlopig) alleen verkocht in Japan.

Meest gelezen

Nou, het moment suprême, de video…