Waarom er een tekort is aan YSL-lipsticks

Dit is by far het vreemdste nieuws dat je vandaag gaat lezen: een Koreaanse alien heeft ervoor gezorgd dat koraalroze YSL-lipstick niet meer verkrijgbaar is.

De grote boosdoener is de Koreaanse dramaserie My Love From Another Star, waarin die alien een hoofdrol speelt. Je zou kunnen zeggen dat koraalroze YSL-lipstick een bijrol speelt; de vrouwen in de serie stiften er scène na scène kwistig op los. En koraalroze doet het zó goed op de Koreaanse tv, dat er een ware run op die specifieke YSL-lipstick is ontstaan.

DOE ER MAAR 52
Wereldwijd worden (web)winkels bestormd – ELLE Australië weet dat mensen 52(!) stuks in één keer proberen in te slaan – en Ebay staat op ontploffen. Want degenen die een exemplaar hebben kunnen bemachtigen, zetten ‘m voor drie keer de normale prijs online. In Korea is de lipstick zelfs al maanden helemaal niet meer te krijgen…

Advertisement - Continue Reading Below

Het lijkt erop dat de gekte in Nederland (nog) meevalt. Je kunt de hyperpopulaire lipstick gewoon hier aanschaffen. Of je wacht op een dupe van een budgetmerk, die zal er ook vast snel komen.

Alle beautygekheid op een stokje met Cara Delevingne >