Dit is Pharrell Williams' beautytip

Last van onzuiverheden of een puistje? Pharrell weet raad!

Pharrell Williams is een druk man, dat moge duidelijk zijn. Gisteravond had de beste man twee optredens achter elkaar, één op het Time 100 gala om te vieren dat hij in de lijst van de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld staat én een optreden op het muziekevenement the Sprint Sound Sessions. En ja, ook bij hem gaat er wel eens iets fout. En dan hebben we het niet over zijn zangkunsten, maar bij het klaarmaken van zijn look is het een beetje mis gegaan.

Advertisement - Continue Reading Below

Dit zijn ze dan: de meest invloedrijke mensen ter wereld >

ZO GING HET ER AAN TOE
We zien het helemaal voor ons: Pharrell Williams heeft haast, scheert zich snel nog even voor hij naar het Time 100 Gala gaat en oeps! Hij schiet uit en heeft een wondje op zijn kin. Zelfs na het droogdeppen blijft het bloeden en Pharrell is in paniek. We voelen de stress. Dus toen moet hij gedacht hebben: 'Ik plak er een pleister op!' Maar je begrijpt: die huidskleurige ondingen zijn niet bepaald onzichtbaar op de kin van de getinte zanger (wiens huidskleur is dat trouwens?). Zijn enige redding is om er een grap van te maken, dus hij plakt er een andere plakker op. Van Micky Mouse. Ha!

Dus je weet voortaan wat je te doen staat als je met een rood bultje zit: Doe als Pharrell en plak er een (te) gekke pleister op.

Dit werkt geweldig tegen wallen >