Georgia May Jagger treedt in haar moeders voetsporen

Update: En toen was er beeld! Georgia May Jagger schittert in de gloednieuwe campagne van Thierry Muglers Angel.

Meest gelezen

Zucht, dat krijg je met van die goeie genen. Na 19 jaar volgt Georgia May Jagger haar eigen moeder, Jerry Hall, op als het gezicht van Thierry Muglers iconische geur. Het model is reuze trots op haar nieuwe campagne en onthulde de foto zelf op haar Instagram-account. ‘So honoured to be the new face of Angel fragrance by #ThierryMugler 19 years after my mother.’

In eerste instantie dachten we nog dat het om een heel creatief kiekje zou gaan. De blauwe schmink en de glitters uit onderstaande aankondiging lijken plaats gemaakt te hebben voor rook, water en de indruk van een stel flinke vleugels. Het is in ieder geval heel wat anders dan Jerry's foto in de woestijn. Zeg het maar, welke foto heeft jouw voorkeur?

Advertisement - Continue Reading Below


6 MEI 2014:
‘At one point, I was painted blue and covered in sparkles.’ Georgia May Jagger zet haar engelengezicht in voor Thierry Muglers Angel.

Dat engelengezicht lijkt ze trouwens van haar moeder te hebben. Mama Jerry Hall stond van 1995 tot 1997 model voor de iconische geur van Thierry Mugler. ‘It’s very special to me to be following in my mother’s footsteps’, vertelde Georgia WWD. Handig, zo'n mooie moeder.
 
De foto’s en de video voor de nieuwe campagne zijn afgelopen december geschoten door modefotograaf Sølve Sundsbø en dragen de titel Beware of Angels. Uit de verhalen van Georgia is af te leiden dat we heel wat creatiefs kunnen verwachten.

Op de twitterpagina van Thierry Mugler werd vandaag alvast een kleine sneak peek gegeven. We zijn benieuwd naar het officiële resultaat… Vanaf 23 juni kunnen we de foto’s bekijken en in september bereikt de campagnevideo de televisie. 

Georgia droeg een creatie van Thierry Mugler naar het MET Gala 2014, en het stond haar fantastisch