Zette ook deze celeb de schaar in haar lokken?

Gesnapt! We spotten Winona Ryder met een plots wel hele korte coupe tijdens een fotoshoot voor het Amerikaanse modelabel Rag & Bone.

Wie niet goed keek, zou haar niet hebben herkend, daar op de straten van Brooklyns Coney Island. Maar warempel, het is toch echt Winona. De 42-jarige actrice is naar verluidt het hagelnieuwe gezicht van Rag & Bone. En dat vierde ze met een complete metamorfose.

Wat je niet mag hebben gemist van Diors show @ Brooklyn >

De kleur van haar lokken bleef nagenoeg hetzelfde – geen Kelly Osbourne-like grappen voor Winona – maar in plaats van haar signature lange haar rockt de ex van Johnny Depp nu een stijlvolle pixie. Of… is hier sprake van optisch bedrog?

Advertisement - Continue Reading Below

NO SCISSORS
Jawohl! Een pruik deed de truc. Blijkbaar hadden de designers van Rag & Bone een kortere coupe voor ogen voor hun herfst/winter-campagne dan de Edward Scissorhands-actrice aandurfde.

Winona, die sinds drie jaar samen is met de CEO van het duurzame modemerk Loomstate, Scott Mackinlay Hahn, treedt met haar boegbeeldschap voor Rag & Bone in de voetsporen van modellen als Kate Moss en Jourdan Dunn, maar ook collega-acteurs Michael Pitt en Léa Seydoux.

Deze Britse beauty sleepte een deal binnen met Yves Saint Laurent >