Jil Sander scoort topmodel Toni Garrn

Laten we het ’t Leo-effect noemen.

De Duitse Toni Garrn draait alweer even mee in de modellenwereld, maar was ’t afgelopen jaar toch het meest in ’t nieuws door haar relatie met Leonardo DiCaprio (tja, wij kunnen het ook niet chiquer maken dan het is). Gelukkig leggen al die vervelende paparazzi-kiekjes Toni geen windeieren, want ze heeft nu een grote beautyklus binnengehengeld als gezicht van Jil Sanders nieuwe parfum.

NIEUWE FAVORIET
De naam van de nieuwe damesgeur en ook de ingrediënten blijven nog geheim, maar afgaande op de eerdere reukwaters van Jil Sander dreigt dit weer een nieuwe favoriet te worden. En aan het eerste beeld van Toni voor Jil Sander te zien (zie foto op links) zit het met die campagne ook wel snor.

Advertisement - Continue Reading Below

Zo vinden ze uiteraard ook bij de beautygigant achter de damesgeur, Coty Prestige:

'De keuze voor Toni Garrn om het Jil Sander-huis te vertegenwoordigen was vanzelfsprekend. Zij verpersoonlijkt perfect de Jil Sander-stijl met haar onberispelijke schoonheid, gecombineerd met haar balans tussen zachtheid en kracht. Ze bezit een natuurlijke, verfijnde uitstraling en straalt een sterke persoonlijkheid en uiterst elegante vrouwelijkheid uit.’

Het is nog wel even wachten tot oktober, wanneer de kersverse Jil Sander-geur de schappen bereikt. In september zullen alle foto’s van Leo’s liefje voor het reukwater binnendruppelen.

Wil je in 40 seconden een geweldige huid? Kan! >