De volledige MAC-collectie van Kelly & Sharon Osbourne is hier!

Wat je krijgt als je de Osbournes een make-upcollectie laat ontwerpen? Nou, dit.

Meest gelezen

Véél kleur, véél keus en vooral véél hebberigmakends. Kelly en Sharon weten wel het een en ander van maquillage en konden hun geluk dan ook niet op toen ze door MAC Cosmetics werden benaderd.

MAKE-UP MADNESS
De twee zijn, net als eigenlijk iedere vrouw, suckers voor allerlei make-upmoois en het eerste wat Kelly dan ook van haar moeder stal was een lippenstift: In één van onze slaapkamers hadden we gestreept behang, dus Kelly besloot er met de lippenstift nog maar wat strepen bij te zetten,’ aldus Sharon aan WWD.

Advertisement - Continue Reading Below

DE KEUZE IS REUZE
De twee staken de hoofden bij elkaar voor hun gezamenlijke MAC-collectie die bomvol zit met allerlei producten en kleuren. In Sharons lijn – de rode – zitten 13 producten waaronder een prachtige poederborstel en blush, die vooral bedoeld zijn voor het contouren van je gezicht.

In Kelly’s collectie – de paarse – zit oa een blush en (onze favoriet) de Kelly Yum Yum-lipstick die is gebaseerd op haar MAC-favoriet, de Candy Yum Yum. Of deze net als Rihanna’s MAC-lipstick een schot in de roos is? Wij gokken van wel.

Meest gelezen

De MAC Cosmetics-lijn van Kelly en Sharon Osbourne is vanaf vandaag bij de MAC-winkels en –counters te koop. Ook online, op maccosmetics.com, kun je je slag slaan.