Zien! De videocampagne waar iedereen het over heeft

Calvin Klein lanceert een stomend hete nieuwe campagnevideo voor het jubileum van het iconische CK One-parfum.

Twee decennia terug zorgde Kate Moss met een sexy foto, geschoten door Steven Meisel, voor de allereerste editie van Calvin Kleins uniseksgeur One nog voor flink wat opschudding. Het ging de boeken in als één van de spannendste campagnebeelden van de beautyindustrie. Maar anno 2014, wanneer Calvin Klein de twintigste verjaardag van zijn bestverkopende rieker viert, gaat het er allemaal nóg wat pikanter aan toe.

Advertisement - Continue Reading Below

#CKMEFORME
Fotograaf Mario Sorrenti kreeg de opdracht een stel hipsters uit de muziek-, film- en modewereld (we noemen modellen Edie Campbell en Ali Michael en singer-songwriter Dev Hynes) op de kiek te zetten, selfie-style. En in de bijbehorende tv-spot gaat het er behoorlijk uhm gezellig aan toe. Zo zien we zoenende dames voorbij komen, een boel ondergoed en ohja, Ali Michael en real-life verkering, male model Marcel Castenmiller, belanden ook nog in een stevig robbertje gezichtlikken.

Meest gelezen

U begrijpt: deze commercial is de talk of the town vandaag. Bekijk ‘m zelf hieronder. Wij zeggen: hierperdepiep voor CK One.

Een halfnaakte David Beckham voor H&M; we krijgen er nooit genoeg van >