Kan jouw huid enorm verbeteren met dit kleine tooltje?

Klein, betaalbaar en niks geen chemicaliën: Le Edge is een hype onder internationale beautybloggers. Wat is het en willen we het hebben?

Le Edge is een klein apparaatje dat verdacht veel lijkt op zo’n schrapertje waarmee je in de winter het ijs van je autoruiten krabt. Het is gebaseerd op een gadget die de oude romeinen vroeger gebruikten om zich te reiningen in het pre-zeep tijdperk en heeft de vorm van een scheermes, maar in plaats van messen zit er een randje van roestvrij staal.

WAT IS ER ZO GOED AAN?
Je kunt Le Edge overal gebruiken: je gezicht, je armen, je benen, alles. Je haalt het roestvrijstalen randje over je natte huid alsof je aan het scheren bent. Je exfolieert hiermee de huid, maar deze methode is zachter dan een ruige korrel in een scrub.

Advertisement - Continue Reading Below

Moeilijke plekjes die gescrubt moeten worden, maar mogelijk kunnen irriteren kunnen hiermee dus wel aangepakt worden. Daarbij kun je nog gladder scheren omdat je de ieniemienie-haartjes rechtovereind zet en als klap op de vuurpijl worden producten die gebruikt beter en dieper opgenomen.

WILLEN WE HET HEBBEN?
We hebben hem niet zelf geprobeerd, maar de recensies op internet zijn lyrisch. En hij kost nog geen € 6. (€ 5,91 om precies te zijn). We gaan er nu een bestellen. Dat kan op amazon.com. Twijfelkonten kijken hieronder nog even het niet al te glamoureuze reclamefilmpje. 

Meest gelezen

Het reclamefilmpje...

 
O nee! Mijn lipstick is gebroken. Wat nu? >